10 Weetjes uit Water Wonder Land

water

Deze tips worden u geschonken door Water Solutions via De Betere Wereld

#1 Wist je dat water de eerste energieleverancier is voor je lichaam? Je hersenen hebben allereerst een voorkeur voor water als energiebron, daarna komt pas glucose (suiker).

#2 Water de ultieme vetverbrander is? Wanneer je bijvoorbeeld een groot glas vlak voor de maaltijd drinkt kan dat aardig wat decemberkilo’s voorkomen! ;)

#3 Water 69 verschillende eigenschappen vertoont die de reguliere wetenschap nog niet kan verklaren? (Voor een aantal hiervan zie hier)

#4 Kalk in water geeft alleen maar aanslag en heeft negatieve effecten op de smaak en gezondheid wanneer de natuurlijke structuur verstoord is geraakt door productie processen. Kalk in haar natuurlijke vorm blijft niet plakken aan keuken en badkamer apparatuur en smaakt zelfs heerlijk zacht!

#5 Actieve koolstoffilters zuiveren alleen maar op een veilige manier wanneer het koolstof in een blok is samengeperst. Koolstofgranulaat zoals in bijvoorbeeld filterkannen wordt toegepast heeft niet alleen een slechte filterkwaliteit, maar geeft zelfs stoffen af aan het drinkwater.

water

#6 Water drinken betekent niet dat het water ook automatisch in je cellen wordt opgenomen. Het is het samenspel van voldoende natuurlijk en vitaal water en voldoende mineraalzouten die ervoor zorgen dat je lichaam ook daadwerkelijk gehydrateert kan worden.

#7 Water heeft zouten nodig om opgenomen te kunnen worden. Keukenzout echter bevat enkel de voedarme verbinding natriumchloride en kun je daarom eigenlijk geen zout noemen. Echt zout bevat van nature meer dan 85 verschillende mineralen/sporenelementen. Onbewerkte, natuurlijke vormen van zout zijn bijvoorbeeld Keltisch Zeezout en Himalayazout.

#8 De structuur bepaalt hoe gemakkelijk en efficiënt je lichaam het kan absorberen en gebruiken voor al haar functies in het lichaam. Water dat na de onnatuurlijke behandelingen bij waterzuiveringsbedrijven in onze woningen aankomt heeft een verstoorde, grove structuur. Dit is lastig voor je lichaam om te verwerken. In de natuur kan water altijd vrij stromen en zorgen werveling en contact met het aardoppervlak ervoor dat het water een fijne en zachte structuur heeft. Dit vitale water is niet alleen beter voor je lichaam, het is ook erg lekker!

#9 De positieve natuurlijke invloeden op water kunnen nagebootst worden. Hiermee kan het “dode” leidingwater weer gevitaliseerd worden. Dit verandert het water op moleculair niveau en gebeurt in een goede vitalisator door de 3 belangrijkste vitalisatie methoden te combineren: werveling, magnetisme en informatieoverdracht. Hierdoor worden de eigenschappen verbeterd en kun je ervoor zorgen dat het haar heerlijke zachte en fijne structuur terug kan krijgen.water

#10 Mensen die leidingwater normaal gesproken maar “moeilijk weg krijgen”  vinden gezuiverd en gevitaliseerd water met een natuurlijke structuur vaak heerlijk om te drinken. Dit levert enorme gezondheidsvoordelen op omdat velen onbewust chronisch uitgedroogd zijn en water de sleutelrol speelt in vrijwel al onze lichamelijke processen.

Begin nu meteen met het herstellen van je vochtbalans. Als kerstcadeautje voor jezelf kun je hier gratis het vochtbalans herstelplan downloaden. Zo ga je vitaal de feestdagen door en begin je een spetterend nieuw jaar.

Bron: De Betere Wereld

Facebooktwitterlinkedin

Algemene Voorwaarden

 

© 2020 Water Solutions B.V. Alle rechten voorbehouden.