Bedrijven

Wilt u als bedrijf flink besparen op uw water- en chemicaliën verbruik en watercircuits? Of wilt u gewoon heerlijk drinkwater en lekkere koffie en thee voor uw medewerkers? De vitalisatie technologie van onze Oostenrijkse leverancier EWO Wasser GmbH biedt vele voordelen bij vrijwel elk proces waarmee water gemoeid is. Van drinkwater tot proceswater.

Water Solutions richt zich op de zakelijke markt met het doel om bedrijven en industrie bij te staan in zowel verduurzaming als de noodzakelijke kostenbesparing die nodig is om een groenere manier van ondernemen en faciliteren mogelijk te maken. De belangrijkste technologie hiervoor zijn onze vitalisatoren. Volledig onderhoudsvrije en zeer duurzame systemen welke de moleculaire structuur van het water beïnvloed waardoor de eigenschappen van het water verbeteren.

Vitalisatie Technologie

✓ Vermindering van bestaande kalkaanslag, coatings, modder en andere afzettingen. Voorkomt nieuwe afzettingen. Watercircuits worden volledig schoon gemaakt binnen 2-3 maanden.
✓ Onderhoudskosten voor watercircuits en daarop aangesloten systemen en apparatuur worden met 50% of meer verminderd.
✓ Het gebruik van toegevoegde chemicaliën en schoonmaakproducten kan met 50% of meer gereduceerd worden.
✓ Planten en bloemen worden groter, sterker, bloeien vaker en langer met vitaal water.
✓ In warmte- en koelcircuits worden ook de energiekosten verminderd met ten minste 10%.
✓ Substantiële verbetering van de smaak van koffie en thee.

 Drinkwater Tappunten

De realisatie van drinkwaterpunten biedt vele voordelen voor zowel personeel als klanten. Hierbij wordt zowel gebruik gemaakt van filter & vitalisatie combinatie systemen  om water met de kwaliteit van zuiver bronwater beschikbaar te maken voor uw klanten en/of personeel. Geniet van een drinkwatervoorziening met de kwaliteit van zuiver bronwater!

✓ Hoge kwaliteit actieve koolstof blokfiltering zorgt voor zuiver & mineraalrijk water
✓ Verwijderd het hoogst haalbare percentage aan micro-organismen zoals e-colli, salmonella, giardia en ook virussen. Ook zware metalen, chloor, bestrijdingsmiddelen, organische chemicalien (THM’s/VOC’s), medicijn- en hormoonresten (pijnstillers/antibiotica/oestrogenen/steroïden) en geur- en smaakstoffen worden vrijwel geheel verwijderd.
✓ Ziekte preventie en prestatie verbetering op de werkvloer.
✓ Draagt bij aan een vermindering van plastic en de schadelijke delving van waterbronnen in de natuur en vermindert het transport ervan. Hierdoor wordt zowel de CO2 voetafdruk als de watervoetafdruk verminderd. En natuurlijk de voordelen van vitalisatie.

 

Algemene Voorwaarden

 

© 2020 Water Solutions B.V. Alle rechten voorbehouden.