Blog: Onderzoek en Kortingsactie EWO Vitality Filter door De Voedzame Keuken

Ewo Vitality waterfilter en vitalisator in één, voor ‘voedzaam water’ Blogartikel op devoedzamekeuken.nlLeiden, 20 oktober 2013.
Op de leuke en gezonde blog van De Voedzame Keuken zijn wekelijks interessante artikelen, gerechten en acties te vinden op het gebied van gezonde en lekkere voeding.

Onderzoek

De schrijfster van deze blog, Iris, stuurde ons begin augustus een email met de vraag of zij een EWO Vitality Filter van ons mocht testen. Over haar ervaringen en resultaten zou zij dan een artikel schrijven. Natuurlijk vonden wij dit een heel leuk idee. Naar de effecten van gefilterd en gevitaliseerd water wordt wat ons betreft bij lange na niet genoeg onderzoek gedaan dus we waren enorm blij met dit onafhankelijke onderzoek.

Kortingsactie

Om het voor iedereen leuk te maken besloten we het samen met Iris nog leuker te maken door een kortingsactie te verbinden aan het artikel. Lezers van de blog over de EWO Vitality Filter kunnen, tot het einde van de maand november, € 18,- korting krijgen op deze waterfilter en vitalisator in één. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is de kortingscode aan het einde van het blogartikel invullen bij het bestellen van een EWO Vitality Filter.

Lees hier het volledige artikel op De Voedzame Keuken.

Door: Water Solutions

Facebooktwitterlinkedin

Algemene Voorwaarden

 

© 2020 Water Solutions B.V. Alle rechten voorbehouden.