Gezond Water Jaar!

Het nieuwe jaar mag dan begonnen zijn, als het op waterbehandeling aan komt is het einde nog bij lange na niet in zicht. Er komen steeds meer verschillende vormen van waterbehandeling op de markt en de ene is de andere zeker niet als het op kwaliteit aan komt. Wij blijven ook in 2019 nog steeds met fabrikant EWO Wasser GmbH uit Oostenrijk werken, omdat deze in onze ogen de beste kwaliteit biedt aan consumenten en bedrijven als het om de behandeling van vrijwel alle soorten water gaat.

Ook op het gebied van energieopwekking en water werken wij graag met EWO samen. De onderhoudsvrije vitalisatoren voor verwarmings- en koelcircuits die door EWO geproduceerd worden, de EWO HB en EWO Vital, zijn nog steeds ongeëvenaard. Zo wordt C.V. water van vies, zwart en dood water omgetoverd in schoon, helder en levend water waardoor men o.a. flink kan besparen op stookkosten. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, toch is het dagelijkse werkelijkheid. Waterbehandeling op moleculair niveau is de toekomst! Wij zetten ons in 2019 extra in om deze vormen van waterbehandeling daar te krijgen waar het zo hard nodig is. We gaan er een spetterend en vitaal jaar van maken!

Onze dank gaat uit naar onze klanten en partners die ook in 2019 weer met ons verder gaan en wij kijken uit naar alle nieuwe klanten en partners die in 2019 de opzienbarende effecten en voordelen van hoge kwaliteit waterfiltering en vitalisatie mogen mee maken.

Een mooi, zuiver en vitaal 2019 gewenst voor iedereen!

Met vitale groet,

Water Solutions

Facebooktwitterlinkedin
No comments yet.

Geef een reactie

Algemene Voorwaarden

 

© 2020 Water Solutions B.V. Alle rechten voorbehouden.