Hoe geluid in water eruit ziet!

Vertraagde fotografie en water kunnen ons laten zien hoe frequenties eruit zien. Linden Gledhill, een farmaceutische biochemicus, brengt dit erg mooi in beeld door een membraan met water boven een speaker te plaatsen, dit te verlichten met LED licht en te fotograferen met een zeer snelle camera. Dit wordt ook wel cymatiek genoemd. Door deze vertraagde opname techniek komen buitengewone beelden tot stand.

Net zoals je een kristallen glas kan laten “zingen” door er met je vingers rondjes overheen te glijden, kan bij water de trilling van geluid zichtbaar worden gemaakt. Dit kan door het golvende effect van het water wanneer wat ontstaat onder invloed van geluidsfrequenties. Dit golvende effect van het water gaat sneller dan met het blote oog door mensen waargenomen kan worden. Wanneer dit echter vertraagd opgenomen met een camera, kunnen deze effecten op het water worden vastgelegd en in beeld worden gebracht.

Wanneer je met het blote oog zou kijken naar water terwijl er een frequentie doorheen gaat, zie je het water gewoon stil staan. Maar het water reageert wel degelijk. Dit is ook waar de hele natuurgeneeskundige wetenschap van homeopathie op gebaseerd is. Wij bij Water Solutions zijn erg blij dat er steeds meer bewijs ontstaat over hoe water reageert en veranderd onder verschillende invloeden.

Dit is heel belangrijk voor de vooruitgang van verschillende wetenschapsgebieden en om de voordelen van watervitalisering voor mens, dier en planeet op een wetenschappelijk niveau te onderbouwen. De praktijk kan goed de effecten van waterbehandelingen op het structurele niveau laten zien, maar het is zo belangrijk dat ook laboratoria zichtbaar maken wat er nu precies met het water op moleculair niveau gebeurd onder verschillende invloeden en waardoor water in staat is om zich anders te gaan gedragen. Alleen op deze manier komen we tot echte oplossingen waar we vandaag de dag op watergebied mee te maken hebben. Of het nu gaat om waterschaarste, energieverbruik of gezond water, de oplossing zit voor het grootste gedeelte in de structuur van het water en niet in de chemische samenstelling ervan.

Bron: Businessinsider.nl

Wil je ook een duurzame verwarming in  de winter?!

De hele maand September 20% korting op de EWO HB en EWO Vital!

Facebooktwitterlinkedin

2 Responses to Hoe geluid in water eruit ziet!

  1. Martine Munnik 11 september 2019 at 16:35 #

    Wow, wat prachtig ziet dat er uit! En heel interessant..!

  2. Rob 11 september 2019 at 12:15 #

    Heel interessant en goed dat Watersolutions deze informatie geeft. Het doet me denken aan een Weingut in Duitsland waar de eigenaar muziek liet spelen in de wijnkelders . Men was er van overtuigd dat dit de kwaliteit van de wijn verhoogde.

Geef een reactie

Algemene Voorwaarden

 

© 2020 Water Solutions B.V. Alle rechten voorbehouden.