Hoe waterbehandeling in huis kan bijdragen aan een betere wereld

Er zijn verschillende manieren om je bijdrage te leveren aan een schonere wereld. Per huishouden wordt er veel belasting gelegd op het milieu en onze watervoorzieningen. Met name door medicijngebruik en schoonmaakmiddelen die ieder huis via het riool verlaten. Door gezonde leef- en eetstijl, interesse in natuurgeneeswijzen en het consumeren van ecologische producten wordt de chemische afdruk op het water al substantieel minder.

Wanneer het water in huis gevitaliseerd wordt, is er minstens 50% minder zeep en wasmiddel, shampoo en douchegel nodig voor hetzelfde schoonmaakresultaat. Vanwege de positieve effecten op Calcium vindt er ook geen kalkaanslag meer plaats in huis wat natuurlijk ook weer minder gebruik van chemicaliën betekent. Voor de preservatie van onze drinkwaterbronnen is het belangrijk dat wij hier in toenemende mate bewust mee omgaan.

Nieuwe analyse methoden zorgen continue voor nieuw inzicht in de stand van zaken omtrent onze drinkwaterkwaliteit. Voldoende structurele normen voor alle vervuilende stoffen en bijbehorende protocollen zijn er echter nog niet. Maatregelen aan de bron van de vervuiling hebben de voorkeur zegt dhr. Talsma van STOWA (Stichting Toegepast Onderzoek
Waterbeheer). Een betere drinkwaterbron begint dus bij je eigen huis. Wil je weten hoe je het het water bij binnenkomst zelf een vitale zet kunt geven? Neem contact met ons op voor een persoonlijk en op maat gemaakt advies.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met onze informatieafdeling:
T: 085-8771668 | E: info@water-solutions.nl

Bron: De Betere Wereld Krant

Facebooktwitterlinkedin
No comments yet.

Geef een reactie

Algemene Voorwaarden

 

© 2020 Water Solutions B.V. Alle rechten voorbehouden.