(Oer)Water in de Winter

In de winter is het net zo belangrijk om gehydrateerd te zijn als op warmere dagen. Vooral omdat de energie voorziening en temperatuur regeling in het lichaam afhankelijk is van de hoeveelheid vocht en mineralen in het lichaam.

Waterhoeveelheid en Mineraalbalans voor een gezond en fit lichaam

De hoeveelheid lichaamswater en de mineraalbalans bepalen waar het lichaam energie vandaan haalt en hoe efficiënt dit verloopt. Elektrische signalen die continue door ons lichaam reizen om signalen door te geven doen dit op basis van een goede hoeveelheid water en voldoende mineralen (die in de juiste verhouding aanwezig dienen te zijn). Dit samen zorgt ervoor dat water in uit de cellen wordt gepompt. Hoe beter je gehydrateerd bent en hoe goed de mineraalbalans is bepaalt hoe goed je temperatuur geregeld kan worden en ook hoe goed de geleiding is voor warmte, koude, energieopwekking in de cellen en eigenlijk ook voor ieder ander proces in het menselijk lichaam. Fit en weerbaar zijn houdt in dat je goed gehydrateerd bent een een goede geleiding hebt voor je energie. Een betere geleiding betekent dat het minder moeite kost voor het lichaam om alle noodzakelijke processen voor het dagelijks functioneren uit te voeren.

Kraanwater kan wel wat extra behandeling gebruiken

Kraanwater in Nederland ziet er misschien schoon uit, smaakt redelijk neutraal, veroorzaakt niet direct ziektes en heeft ook wereldwijd een goed imago op het gebied van industrieel geproduceerd drinkwater voor de consument. Dit betekend echter niet dat dit water ook haar oorspronkelijke samenstelling heeft behouden, nog zacht is zoals dit bij een natuurlijke bron voorkomt en het lichaam kan voorzien van alle mineralen die het nodig heeft.

Maak je water weer zuiver, zacht en mineraalrijk.

Met een goede filter heb je al heel wat gewonnen als het om het verbeteren van de kraanwaterkwaliteit gaat. Een goede filter biedt vers water, omdat stilstaand water, dood water is. Zet je een goede filter op je kraan, dan moet dit een stromende water kwaliteit bieden. Stilstaand water is immers “dood water” en daardoor in no-time een bron voor ziekteverwekkers. Water filteren uit een kan is daarom voor de echter waterkenners not-done. Wil je het water zuiveren en zachter maken op een duurzame en economisch manier? Maak dan gebruik van een combinatie van zuivere actieve koolstof aangevuld met een ingebouwde vitalisatiemodule, wat een onthardend effect op het water heeft zonder gebruik te maken van chemicaliën.

Een gezond en fit 2019 begint met… Goed Gezuiverd Kraanwater! Milieuvriendelijk, duurzaam, gezond en lekker!
Krijg 10% korting met code: ‘kerstwater2018’

Facebooktwitterlinkedin
No comments yet.

Geef een reactie

Algemene Voorwaarden

 

© 2020 Water Solutions B.V. Alle rechten voorbehouden.