(Oer)Water in de Winter

In de winter is het even zo belangrijk om water te consumeren als op warmere dagen. Mede omdat de energie voorziening en temperatuur regeling in het lichaam in grote mate afhankelijk is van de hoeveelheid vocht en mineralen in het lichaam.

Het samenspel van de hoeveelheid lichaamsvocht en voldoende mineralen bepalen in de eerste plaats waar het lichaam energie vandaan haalt en in hoeverre dit op efficiënte wijze verloopt. Het functioneren van het lichaam is in hoge mate afhankelijk van de stroom van elektrische signalen die continue door ons lichaam reizen. Hoe beter je gehydrateerd bent en voldoende mineralen in het lichaam hebt, hoe beter de geleiding is voor deze signalen. Een betere geleiding betekent dat het minder moeite kost voor het lichaam om alle noodzakelijke processen voor het dagelijks functioneren uit te voeren.

Kraanwater ziet er misschien schoon uit in Nederland en heeft ook wereldwijd een goed imago op het gebied van voor de burgers geproduceerd drinkwater. Dit betekend niet dat dit water ook haar oorspronkelijke samenstelling heeft behouden zoals dit van nature voor de mens beschikbaar was. In de oerspronkelijke vorm is water bij een onaangetaste bron namelijk heel erg zacht en mineraal rijk.

Waarom is kraanwater dat niet zou je denken. Dit heeft te maken met het verlies van mineralen en de reactie die het water heeft op industriële vormen van behandeling. Door de druk die op het water gezet wordt in de leidingen gaan de moleculen zich in andere ketens vormen dan in de bron. Door de druk worden de groepjes moleculen groter en groter en gaat het water steeds harder en minder lekker smaken. Ook de opneembaarheid van het water gaat hierdoor verloren, want hoe kleiner de groepjes moleculen, hoe makkelijker het door de cellen kan worden opgenomen.

Zet je een goede filter op je kraan, dan moet dit een stromende water kwaliteit bieden. Stilstaand water is immers “dood water”. Iedere wetenschapper kan met een microscoop naar een glas stilstaand water kijken en daarbij de bacteriën met de minuut zien groeien. Water filteren uit een kan is daarom voor de echter waterkenners een grote NoNo. Wil je de viscositeit van het water terug krijgen zodat het weer lekker zacht en goed opneembaar wordt? Gebruik dan vitalisatietechnieken zoals werveling, natuurlijk magnetisme en informatie overdracht en het liefst alle drie gecombineerd zoals bij EWO het geval is (ons merk uiteraard).

Wil je nou gaan beginnen met een  goede kwaliteit drinkwater die zuiver en vitaal is zoals we dat als echte waterkenners noemen. Doe dat dan voor de kerst, want we hebben een waanzinnige actie van 20 procent korting! Maak jezelf en je dierbaren blij met een kwaliteit in de eerste voorwaarde voor leven; Water.

 

 

Facebooktwitterlinkedin
No comments yet.

Geef een reactie

Algemene Voorwaarden

 

© 2018 Water Solutions. Alle rechten voorbehouden.

Ontvang gratis het Vochtbalans Herstelplan!

Word lid van onze mailinglijst en ontvang het vochtbalans herstelplan.

You have Successfully Subscribed!