Technologie

Duurzaam & Vitaal WaterDe eisen die wij stellen aan producten op het gebied van watertechnologie zijn dat deze vervaardigd worden uit duurzame materialen van hoge kwaliteit, onderbouwd worden door de wetenschap en ook nog eens betaalbaar zijn. Hoge eisen dus.

Na lang zoeken heeft Water-Solutions een partner gevonden die aan deze eisen voldoet en net zoals ons de wereld net dat kleine beetje beter wil maken:  EWO Wasser GmbH uit Oostenrijk.

EWO

Bezoek de website van EWO Wasser GmbHEWO Energie Wasser Optimierung GmbH is gebaseerd in Oostenrijk en heeft reeds 16 jaar ervaring met het zuiveren en vitaliseren van water. EWO haar missie is:

“Let us work for peace.
let us honour freedom.
Let us respect nature.
For the good of humanity.”

Hun producten worden voor 100% vervaardigd in Oostenrijk en bestaan uit duurzame materialen van hoge kwaliteit. Op alle vitaliserende producten zit een 6 maanden niet-goed-geld-terug garantie zodat u zeker weet dat u tevreden bent.

Water Zuivering

Bezoek hier de website van CARBONIT Voor de zuivering van water maken wij gebruik van een combinatie van membraan- en actieve koolstoffilters van de Duitse fabrikant CARBONIT. Via een uniek en internationaal gepatenteerd proces wordt de actieve koolstof geperst en verfijnd tot verschillende dichtheden. De filterpatronen van CARBONIT voldoen aan de hoogste eisen van de LGA en de TÜV.

Klik hier voor de onderzoeksresultaten van onze filtertechnologieDoor de zeer hoge dichtheid van deze filters wordt het hoogst haalbare percentage aan micro-organismen zoals e-colli, salmonella, giardia en ook virussen tegengehouden. Ook chloor, koper, bestrijdingsmiddelen, organische chemicalien (THM’s/VOC’s), medicijnresten (pijnstillers/antibiotica/oestrogenen) en geur- en smaakstoffen bijna geheel verwijderd. Als laatste beschikken de filteruitgangen over een gepatenteerde kiembeveiliging. Het water blijft echter wel rijk aan voor het lichaam goede mineralen zoals calcium en magnesium. De filterpatronen van CARBONIT zijn door verschillende universiteiten onderzocht en tot op heden door geen enkele fabrikant overtroffen. Gegarandeerd heerlijk zuiver water!
Klik hier voor de originele onderzoeksrapporten naar de filterkwaliteit.

De EWO Methode

De EWO methode gaat uit van het volgende principe:

“Elke moderne technologie is gebaseerd op elementaire processen”

De natuur is het model waarop de EWO vitalisatie methode gebaseerd is. De rijkdom aan ervaring onder de pioniers op het gebied van water onderzoek speelt een sleutelrol in de ontwerpen van de EWO Methode en haar 3 vitalisatie methoden:

Vitalisatie

Voor het herstructureren en vitaliseren van water maakt de EWO Methode gebruik van 3 instrumenten die ervoor zorgen dat de watermoleculen een harmonieuze en natuurlijke structuur krijgen. Hierdoor smaakt het water niet alleen lekkerder, het krijgt er ook nieuwe en positieve eigenschappen van.

Werveling

Net zoals water over de stenen en rotsen draait en stroomt in de natuur word het water door de geïntegreerde dubbele helix van de EWO methode heen geleid. Viktor Schauberger ontdekte decennia geleden dat water opnieuw gevitaliseerd kon worden door het sterk te wervelen. Deze vitalisatie zorgt ervoor dat de structuur van het H2O molecuul ofwel de manier waarop de water moleculen aan elkaar binden veranderd. Dit heeft als effect dat de bijzondere en voor ons mensen zo positieve eigenschappen van natuurlijk vitaal water versterkt worden.

Magnetisme

De buitenste laag van EWO producten is gemaakt van een hoge kwaliteit roestvrij staal (duplex staal 1.4462). Deze staalsoort leent zichzelf goed voor magnetisatie. Het leiding- of drinkwater stroomt door het geïntegreerde natuurlijke magnetische veld van het staal waardoor onder andere de kalk in het water van gedrag veranderd. Een en dezelfde stof kan in verschillende kristallijne structuren voorkomen. Dit heet polymorphie en is van toepassing op zowel chemische elementen als verbindingen. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat vitaliseren van water de structuur van het kalk daarin veranderd waardoor er weinig tot geen kalkaanslag meer plaatsvindt en bestaande kalkaanslag langzaam maar zeker verdwijnt.

Informatie overdracht

Het informatie water in EWO producten bestaat uit een hoog energetische lading van het puurste bronwater uit Oostenrijk. Dit is verrijkt met een speciale combinatie van hoge kwaliteit additieven die het water wat erlangs stroomt beïnvloedt. Hierdoor gaat het water weer natuurlijke en harmonieuze informatie uitzenden. De gevierde Duitse fysicus Wolfgang Ludwig ontdekte tientallen jaren terug al dat water de eigenaardige eigenschap heeft informatie in zijn omgeving op te slaan en uit te zenden.

De wet van de Resonantie zal dit helpen uitleggen: Alles heeft een natuurlijke oscillatie of frequentie, of dit nu een mens is, water of elk ander object. Een specifieke trilling waarop het zich “lekker” voelt. Deze wet heeft betrekking op alles: mensen, dieren, planten en objecten. Wat nodig is om de natuurlijke frequentie op gang te brengen is een vorm van energie die aan de basis ligt van alle elementen en levensvormen… Vitaal Water.

Ervaar zelf:VrouwDrinkt

-Hoe uw water lekkerder en frisser smaakt.
-Hoe het zachter en aangenamer aanvoelt bij het douchen.
-Hoe u betere schoonmaak en wasresulaten behaalt.
-Hoe kalkaanslag veel gemakkelijker te verwijderen word.
-Hoe u kunt besparen op de kosten van warm water.
-Hoe planten gezonder en robuuster worden.

Kijk hier welke producten de EWO methode biedt.Algemene Voorwaarden

 

© 2018 Water Solutions. Alle rechten voorbehouden.