Water in de Wereld

Bijzondere & interessante Water WeetjesWelkom bij Water in de Wereld

Voor de laatste Water Weetjes en bijzonder & interessant nieuws over water.

 

Boskoop, 31 augustus 2014.
Vitens heeft officieel laten weten dat het bedrijf zich op dit moment grote zorgen maakt over de veiligheid van onze drinkwaterbronnen. Vitens zegt dat dit vooral te maken heeft met talloze graaf- en booractiviteiten in de Nederlandse bodem. Lees meer:

Leiden, 20 februari 2014.
Nog nooit is er zoveel te doen geweest om iets wat zo vanzelfsprekend is; kraanwater, water in flessen, waterfilters, waterontharders en nu zelfs watervitalisators. Waarom is er zoveel in beweging over zoiets simpels? Lees meer:

Leiden, 19 december 2013.
Wij van Water Solutions zijn blij om te vermelden dat onze collega Jeroen Arents vanavond vana 21.00 tot 23.00 uur te gast zal zijn bij het bewustmakende radioprogramma van Frontier Radio: “De Gulden Snede”. Lees meer:

Nederland, 13 november 2013.
De kwaliteit van het Nederlandse oppervlaktewater is de slechtste binnen de Europese Unie. Dat staat in een rapport van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), dat woensdag is gepubliceerd. Lees meer:

Leiden, 20 oktober 2013.
Op de leuke en gezonde blog van De Voedzame Keuken zijn wekelijks interessante artikelen, gerechten en acties te vinden op het gebied van gezonde, voedzame en lekkere voeding. Lees meer:

Leiden, 15 oktober 2013.
Wij van Water Solutions zijn blij om te vermelden dat u een kort informatief artikel van ons kunt bekijken in de sept/okt editie van de gratis krant De Betere Wereld. Te vinden bij de EkoPlaza, Wereldwinkel en verschillende andere duurzame en biologische bedrijven. Lees meer:

Nederland, 10 april 2013.
In 2007 werd door wetenschappelijk onderzoek definitief vastgesteld dat water een vorm van geheugen heeft. Uitgevoerd door Prof. Dr. Bernd & H. Kröplin van het Institut für Statik und Dynamik der Luft-und Raumfahrtkonstruktionen van de universiteit van Stüttgart bevestigt dit onderzoek de eerdere theorieën en conclusies van Masaru Emoto over het geheugen van water. Lees meer:

Nederland, 4 april 2013.
De kwaliteit van de Nederlandse drinkwaterbronnen is voor een deel onvoldoende, blijkt uit vandaag gepubliceerd onderzoek van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Het drinkwater is van goede kwaliteit, maar de bronnen moeten volgens de onderzoekers goed in de gaten gehouden worden. Lees meer:

Algemene Voorwaarden

 

© 2020 Water Solutions B.V. Alle rechten voorbehouden.